1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Pesnica pri Mariboru – Glamping Naturasort

(0 Ocena)
Pesnica pri Mariboru - Glamping Naturasort
Pesnica pri Mariboru - Glamping Naturasort
30. novembra, 2023

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

88
Primerno za osebe s posebnimi potrebami
Družine z otroki
Krajši opis

DOBRODOŠLI V

Naturasort je počitniško rekreativni center z družinsko tradicijo, ki sega nazaj že več kot 30 let. Naš osnovni namen je nuditi več kot le prenočišče in našim gostom zagotoviti aktivni oddih ob pestrem izboru športnih aktivnosti.

Nahajamo se na privlačni lokaciji le skok iz Maribora, kjer se naše počitniške hiše zlivajo z okoliškim travnikom, vinogradi in ribnikom.

Ob iskanju nastanitve na Štajerskem v okolici Maribora so naše počitniške hišice na travniku med vinogradom in ribnikom ta pravi naslov. Je kraj za ljubitelje naravnega kmečkega okolja ki s pripadajočimi športnimi objekti ponuja možnost tudi preživljanja aktivnih počitnic za vse, ki si zaslužite oddih od vsakodnevnih obveznosti in stresa mestnega vrveža. V toplih mesecih si oddahnite na terasah sredi travnika in se ohladite v našem novem bazenu, zvečer pa se družite okoli ognjišča s pogledom na osvetljen bazen.

Luksuzne počitniške hišice vas bodo navdušile z moderno arhitekturo, ki se s svojo sonaravno zunanjostjo z obilico lesa, zelenimi strehami in stenami v največji možni meri utaplja v okoliško naravo. Simbiozo med notranjostjo in okoliškim travnikom, vinogradom in ribnikom zagotavljajo velike panoramske zasteklitve na dveh straneh hiške, na stenah pa fotografije slovenske pokrajine priznanega fotografa Janeza Konečnika. Tako naše goste prebujajo prvi sončni žarki, na privatni terasi pa v poletnih večerih potešijo željo po sončni kopeli, lakoto in žejo pa si potešijo v senci ozelenjene pergole.

Za podroben izračun cene nas lahko kontaktirate na email naslov info@premiki.com

Twin
Luksuzna počitniška hišica na površini 25 m2 nudi dvema gostoma vrhunsko notranjo opremo. Udobno in sproščeno bivanje nudi moderna notranja oprema, toplino pa dajejo elementi iz naravnega lesa tu in tam v prostoru. Polno opremljena kuhinja izpolni vse želje prav tako kot zakonska postelja velikosti 180/200 cm, zelo prostoren tuš. Za kratkotrajno bivanje ali pa za otroke sta pod zakonsko posteljo  2 dodatni izvlečni ležišči velikosti 90/200 cm. Gostom je na razpolago klimatska naprava za ogrevanje v zimskem in hlajenje v toplem letnem obdobju. Dve osebi ali družina z dvema otrokoma ali mladostnikoma tako dopustujejo in doživijo lepote Štajerske v okoliških goricah, na Pohorju, v Dravski dolini ali širše. Počitniška hiška vas bo presenetila še nekaterimi poudarki;  ločen prostor z WC školjko s pridihom rimskih časov, kabelska TV z internetom (Netflix, YouTube, EON, …),  brezplačni WiFi, v kuhinji pa koriščenja TCHIBO Cremisimo kavnega in čajnega bifeja za odličen začetek dneva.

Brok
Luksuzna počitniška hišica na površini 41 m2 nudi štirim gostom vrhunsko notranjo opremo. Udobno in sproščeno bivanje nudi moderna notranja oprema, toplino pa dajejo elementi iz naravnega lesa tu in tam v prostoru. Velika polno opremljena kuhinja izpolni vse želje prav tako kot spalnica z zakonsko posteljo velikosti 180/200 cm in lastnim prostornim tušem in umivalnikom, spalnico z dvema ločenima posteljama velikosti 9o/200 cm ter kopalnico s tušem, umivalnikom in WC školjko.. Za kratkotrajno bivanje ali pa za dva otroka oz. mladostnika večjih družin je v dnevnem prostoru na razpolago raztegljiva sedežna garnitura, ki se raztegne v ležišče 140/200 cm. Gostom je na razpolago klimatska naprava za ogrevanje v zimskem in hlajenje v toplem letnem obdobju. Štiri osebe ali večja družina s štirimi otroci ali mladostniki tako dopustujejo in doživijo lepote Štajerske v okoliških goricah, na Pohorju, v Dravski dolini ali širše. Počitniška hiška vas bo presenetila še nekaterimi poudarki;  kotiček z WC školjko s pridihom rimskih časov, kabelska TV z internetom (Netflix, YouTube, EON, …),  brezplačni WiFi, v kuhinji pa koriščenja kavnega TCHIBO Cremisimo in čajnega bifeja za odličen začetek dneva.

 

 
 

Pošljite povpraševanje

Pišite nam in poslali vam bomo podroben opis ponudbe.

Destinacija