sl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
sl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

O PremikihZakaj potovati s Premiki?

Zadovoljni kupci

Prejemnik certifikatov

Varen nakup

PREMIKI

Premiki, zavod za promocijo, razvoj in dostopnost turistične ponudbe je namenjen vsem, ki se pri potovanjih srečujejo z različnimi posebnimi potrebami. Verjamemo v koncept turizma za vse, kjer so invalidnost, starost in druge okoliščine zgolj izzivi na poti do ustvarjanja boljšega, bolj vključujočega in enakopravnega vsakdanjika – v katerega spada tudi pravica do preživljanja prostih dni na način, ki posameznika najbolj osrečuje. S tem se zavezujemo tudi k trajnostnemu turizmu.

Svojo vizijo dosegamo z razvojem koncepta turizma za vse in spodbujanjem turistične industrije v Sloveniji in Evropi k večji prepoznavnosti pomena in potenciala tega tržnega segmenta.


Od leta 2010 delujemo v slovenskem in mednarodnem prostoru strokovno in s posluhom za uporabnike naših storitev. Verjamemo, da bomo s kakovostnimi partnerji v prihodnosti uspešni še naprej.

Kdo in za koga

Zavod in turistična agencija za dostopni turizem Premiki je namenjena osebam s posebnimi potrebami ter njihovim najbližjim.

Naš koncept

Koncept turizma, kjer so invalidnost, starost in druge okoliščine zgolj izzivi na poti do ustvarjanja bolj vključujočega in enakopravnega vsakdanjika.

Kdo in za koga

Socialno podjetje, usmerjeno v trajnostni turizem, ki združuje tako osebe s posebnimi potrebami kot tudi njihove družine in prijatelje.

Naš koncept

Združevanje ponudbe in povpraševanja ustvarja invalidom prijazno mrežo ponudnikov, ki sega od namestitvenih objektov do celotne turistične ponudbe.

Socialno podjetništvo

Ustanovitelju zavoda Premiki, Slovenskemu združenju za duševno zdravje ŠENT, je Fundacija Erste leta 2009 podelila nagrado za inovativnost, leta 2011 pa ga je Svetovna turistična organizacija Združenih narodov UNWTO nagradila s prestižno nagrado Ulysses za inovativnost v turizmu.

Verjamemo, da je socialno podjetništvo odgovorno delo, ki rezultate ne meri zgolj v številkah, temveč predvsem v pozitivnem vplivu na vsakdanjik vsakega izmed nas.

Zavod za svetovanje, promocijo in razvoj dostopnega turizma Premiki upošteva načela socialnega podjetništva že od ustanovitve leta 2010.

Nepridobitnost, izvajanje družbeno koristne dejavnosti in zaposlovanje ranljivih skupin je naše poslanstvo in osnovno vodilo, od katerega ne odstopamo.

Delujemo kot turistična agencija s prilagojeno ponudbo, podeljujemo certifikat dostopnosti Invalidom prijazno ter izvajamo izobraževanja o dostopnem turizmu.

Izobraževanje in svetovanje


Strokovno znanje dobi svojo veljavo šele takrat, ko ga povežemo s prakso. Z veseljem se bomo odzvali na prošnje vseh, ki želijo svojo turistično ponudbo razširiti na invalidom prijazen način.
Organizacije, ki smo jim svetovali, so se že vpisale med ponosne nosilce certifikata Invalidom prijazno.
Vsaki organizaciji se posvetimo individualno, saj lahko le tako dosežemo najboljše rezultate. Za podrobnejše informacije in dogovor za svetovanje nam pišite na info@premiki.com ali nas pokličite na +386 69 603 396.

Zakaj postati član Premikov

S članstvom se naročite na aktualne novice in pridobite morebitni dodatni popust na obstoječo ponudbo.

premiki.si

Dostopnost

Naša ponudba je namenjena vsem, zato ustvarjamo dostopno ponudbo, ki jo glede na vaše potrebe in želje lahko prilagodimo.

Družbena odgovornost

Z nakupom v naši turistični agenciji soustvarjate družbeno blaginjo, saj ves zaslužek vlagamo v razvoj dostopnega turizma.

Razvojni projekti

Z sodelovanjem pri evropskih razvojnih projektih smo si na področju dostopnega turizma pridobili veliko izkušenj, katere spretno uporabimo pri pripravi naših ponudb.

Zadnji izleti

Radomlje – Glamping ob robu gozda

Categories:

Kamna Gorica – Glamping Pr` Matic

Categories:

Pesnica pri Mariboru – Glamping Naturasort

Categories:

Soča – Glamping Korita

Categories: