sl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
sl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Socialno podjetništvoZakaj potovati s Premiki?

Zadovoljni kupci

Prejemnik certifikatov

Varen nakup

Socialno podjetništvo

Premiki upoštevamo načela socialnega podjetništva že od ustanovitve leta 2010. Razvijamo dostopni turizem, zaposlujemo osebe z zmanjšano delavno zmožnostjo, ustvarjamo dobiček, ki ga v celoti vračamo v dejavnost, zagotavljamo sodelovanje zaposlenih pri upravljanju in ustvarjamo pozitivne družbene učinke in vplive na okolje v katerem delujemo. Nepridobitnost, izvajanje družbeno koristne dejavnosti in zaposlovanje ranljivih skupin so naše osnovno vodilo, od katerega ne odstopamo.
Delujemo kot turistična agencija s prilagojeno ponudbo, podeljujemo certifikat dostopnosti Invalidom prijazno, izvajamo izobraževanja o delu z gosti – invalidi za delavce v turizmu in sodelujemo v razvojnih projektih o dostopnem turizmu in socialnem podjetništvu. Ustanovitelju zavoda Premiki, Slovenskemu združenju za duševno zdravje ŠENT, je za razvoj zavoda Premiki leta 2009 Fundacija Erste podelila nagrado za inovativnost, leta 2011 pa ga je Svetovna turistična organizacija Združenih narodov UNWTO nagradila s prestižno nagrado Ulysses za inovativnost v turizmu.
Verjamemo, da je socialno podjetništvo odgovorno delo, ki rezultate ne meri zgolj v številkah, temveč predvsem v pozitivnem vplivu na vsakdanjik vsakega izmed nas.
Z nakupom storitev v zavodu Premiki ali drugo obliko sodelovanja boste prispevali k pozitivnim družbenim učinkom in s tem dodali svoj košček k prijaznejšemu svetu.

Zakaj postati član Premikov

S članstvom se naročite na aktualne novice in pridobite morebitni dodatni popust na obstoječo ponudbo.

Zgodbe uporabnikov naših storitev

V letošnjem letu smo dvakrat potovali s turistično agencijo Premiki. Izkušnje so zelo pozitivne. V agenciji so vsi zelo prijazni. Pri organizaciji potovanja so upoštevali vse moje kriterije. Potovanji sta bili cenovno ugodni, potekali sta tekoče, brez zapletov. Tudi v bodoče bom potovala z agencijo Premiki. Priporočam!

Karmen Kopušar, tolmačka znakovnega jezika

Agencija Premiki vedno išče rešitve in najde najboljše opcije za naročnika. Je zanesljiva, preverja vse opcije in se trudi izpolniti pričakovanja naročnika. Vedno se lahko 100% zanesemo, da bo potekalo vse brez težav saj ima agencija vedno pripravljenih več opcij, med katerimi se lahko izbira glede na potrebe naročnika. Komunikacija s strani zaposlenih je vedno zanesljiva in zaupanja vredna. Odkar poslujemo s Premiki, imamo najboljše rešitve za naša službena in tudi privat potovanja zato jo priporočmo vsem, ki ne utegnete iskati najbolj ugodnih in varnih potovanj po Evropi in svetu!

Dr. Marinka Vovk, direktorica Center ponovne uporabe d.o.o.

Agencija Premiki nam je junija letos pomagala pri organizaciji potovanja 12 osnovnošolcev in 2 mentoric v Malezijo na tekmovanje World Scholar’s Cup. Poskrbeli so za najugodnejše letalske karte ter nam poiskali primerno nastanitev. Njihovo delo je bilo zelo strokovno, prisluhnili so našim željam in vse korektno izpeljali.

Saša Bedene, Osnovna šola Trebnje

Z agencijo sodelujem četrto leto. Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo in tudi vsemi aranžmaji. Delo je profesionalno opravljeno, zato bi agencijo priporočila tudi drugim.

Petra Vaš, Osnovna šola Brežice

V Zavodu ODTIZ že nekaj let koristimo storitve potovalne agencije Premiki. Kot uporabniki in uporabnice invalidskih vozičkov zelo dobro vemo na kakšne težave naleti posameznik, ko želi potovati z invalidskim vozičkom: neskončno dopisovanje z letalskimi ponudniki in letališči, pošiljanje raznih potrdil, certifikatov, podatkov, iskanje dostopne nastanitve in še veliko več. Vse to zahteva veliko energije in časa. Sedaj pa že nekaj let vse te dolge procedure za nas opravljajo Premiki. Z njihovimi storitvami smo imeli do sedaj le dobre izkušnje. Po potovanju vedno preverijo, če je šlo vse po načrtih, kar nam daje le še dodatno potrditev, da smo z njimi resnično v dobrih rokah. In po vseh teh letih niti ne pomislimo več, da ne bi letalske karte kupili preko njih.
Premiki, hvala vam, da smo z vašo pomočjo vedno na cilju, brez skrbi, stresa in komplikacij.

Marja Koren, Zavod Odtiz

S Premiki sem potovala že večkrat in imam samo pozitivne izkušnje.

Kamorkoli smo šli z njimi smo bili z vsem zadovoljni.

Skratka, ponudba Premikov je bila vedno – vse na enem mestu.

Urška Uranič, računovodske storitve Ura-nič
premiki.si

Dostopnost

Ustvarjamo dostopno ponudbo, namenjeno ljudem s posebnimi potrebami, od katere imajo korist prav vsi.

Socialna podjetja

Ves zaslužek vlagamo v razvoj lokalnega in trajnostno naravnanega dostopnega turizma. Z vsakim nakupom v naši agenciji k temu pripomorete tudi vi.

Razvojni projekti

S sodelovanjem pri evropskih razvojnih projektih smo si na področju dostopnega turizma si pridobili veliko izkušenj, ki jih uporabljamo pri pripravi naše ponudbe.

Zadnji izleti

Čokoladnica Zotter in grad Riegersburg – 1 dan

Veličastni narodni parki Brioni – 1 dan

Salzburg – Mozartovo mesto – 1 dan

Rogaška Slatina – 1 dan

Imate vprašanje?

Pokličite nas in vprašajte kar vas zanima. Za vaše odgovore bo poskrbela ekipa strokovnjakov s področja turizma.

+38630641440

rezervacije@premiki.com

Velikost pisave