ensl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
ensl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Socialno podjetništvoZakaj potovati s Premiki?

Zadovoljni kupci

Prejemnik certifikatov

Varen nakup

Socialno podjetništvo

Premiki upoštevamo načela socialnega podjetništva že od ustanovitve leta 2010. Razvijamo dostopni turizem, zaposlujemo osebe z zmanjšano delavno zmožnostjo, ustvarjamo dobiček, ki ga v celoti vračamo v dejavnost, zagotavljamo sodelovanje zaposlenih pri upravljanju in ustvarjamo pozitivne družbene učinke in vplive na okolje v katerem delujemo. Nepridobitnost, izvajanje družbeno koristne dejavnosti in zaposlovanje ranljivih skupin so naše osnovno vodilo, od katerega ne odstopamo.
Delujemo kot turistična agencija s prilagojeno ponudbo, podeljujemo certifikat dostopnosti Invalidom prijazno, izvajamo izobraževanja o delu z gosti – invalidi za delavce v turizmu in sodelujemo v razvojnih projektih o dostopnem turizmu in socialnem podjetništvu. Ustanovitelju zavoda Premiki, Slovenskemu združenju za duševno zdravje ŠENT, je za razvoj zavoda Premiki leta 2009 Fundacija Erste podelila nagrado za inovativnost, leta 2011 pa ga je Svetovna turistična organizacija Združenih narodov UNWTO nagradila s prestižno nagrado Ulysses za inovativnost v turizmu.
Verjamemo, da je socialno podjetništvo odgovorno delo, ki rezultate ne meri zgolj v številkah, temveč predvsem v pozitivnem vplivu na vsakdanjik vsakega izmed nas.
Z nakupom storitev v zavodu Premiki ali drugo obliko sodelovanja boste prispevali k pozitivnim družbenim učinkom in s tem dodali svoj košček k prijaznejšemu svetu.

Zakaj postati član Premikov

S članstvom se naročite na aktualne novice in pridobite morebitni dodatni popust na obstoječo ponudbo.

Zgodbe uporabnikov naših storitev

V letošnjem letu smo dvakrat potovali s turistično agencijo Premiki. Izkušnje so zelo pozitivne. V agenciji so vsi zelo prijazni. Pri organizaciji potovanja so upoštevali vse moje kriterije. Potovanji sta bili cenovno ugodni, potekali sta tekoče, brez zapletov. Tudi v bodoče bom potovala z agencijo Premiki. Priporočam!

Karmen Kopušar, tolmačka znakovnega jezika

Agencija Premiki vedno išče rešitve in najde najboljše opcije za naročnika. Je zanesljiva, preverja vse opcije in se trudi izpolniti pričakovanja naročnika. Vedno se lahko 100% zanesemo, da bo potekalo vse brez težav saj ima agencija vedno pripravljenih več opcij, med katerimi se lahko izbira glede na potrebe naročnika. Komunikacija s strani zaposlenih je vedno zanesljiva in zaupanja vredna. Odkar poslujemo s Premiki, imamo najboljše rešitve za naša službena in tudi privat potovanja zato jo priporočmo vsem, ki ne utegnete iskati najbolj ugodnih in varnih potovanj po Evropi in svetu!

Dr. Marinka Vovk, direktorica Center ponovne uporabe d.o.o.

Od rezervacije naprej je potekalo vse tako kot mora. Ko bomo naslednjič želeli oditi na potovanje se spet obrnemo na Premiki.com saj smo z odzivnostjo in storilnostjo zelo zadovoljni.

Peter Strmec
premiki.si

Dostopnost

Naša ponudba je namenjena vsem, zato ustvarjamo dostopno ponudbo, ki jo glede na vaše potrebe in želje lahko prilagodimo.

Družbena odgovornost

Z nakupom v naši turistični agenciji soustvarjate družbeno blaginjo, saj ves zaslužek vlagamo v razvoj dostopnega turizma.

Razvojni projekti

Z sodelovanjem pri evropskih razvojnih projektih smo si na področju dostopnega turizma pridobili veliko izkušenj, katere spretno uporabimo pri pripravi naših ponudb.

Imate vprašanje?

Pokličite nas in vprašajte kar vas zanima. Za vaše odgovore bo poskrbela ekipa strokovnjakov s področja turizma.

+38630641440

rezervacije@premiki.com

Velikost pisave