1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Pakoštane – Mobilne hišice in apartmaji kamp Kozarica 4*

(0 Ocena)
Pakoštane - Mobilne hišice in apartmaji kamp Kozarica 4*
Pakoštane - Mobilne hišice in apartmaji kamp Kozarica 4*
22. oktobra, 2021

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

69
Primerno za osebe s posebnimi potrebami
Družine z otroki
Cena
Za podroben izračun cene nas lahko kontaktirate na email naslov david.ivanetic@premiki.com .

OBVEZNA DOPLAČILA: končno čiščenje in posteljnina 35 € za hišico ali apartma za bivanje do 7 noči, 45 €/hišico ali apartma za bivanje več kot 7 noči; končno čiščenje za hišico tip Couple 25 € za bivanje do 7 noči, 35 €/hišico za bivanje več kot 7 noči.

OBVEZNA DOPLAČILA v kraju: turistična pristojbina, prijavnina 1 €/os.

DOPLAČILA v kraju: hišni ljubljenčki do 10 kg 6 €/dan, mikrovalovna pečica 1 € / dan (ob predhodni potrditvi), otroška posteljica 1 € / dan (po predhodni potrditvi).

V CENO VKLJUČENO (velja za mobilne hišice): najem hišice za do 4 odrasle in 1 otroka do 12 let, za tip Couple: samo za 2 odrasli osebi; tip Basic: do 2 odrasli osebi in 1 otroka do 12 let; poraba vode, elektrike, klime, Sat-Tv, parkirno mesto za 1 vozilo. Prihod po 16. uri, odhod do 9. ure. Kuhinjske krpe in brisače niso vključene v ceno in jih prinesete s seboj.

OPOMBA: v terminu od 30. 5. – 12. 9. je minimalno število 7 noči. Prihod oz. odhod je možen izključno ob sobotah.

Mobilna hiška 2 COUPLE: približno 12 m2 , namenjena dvema odraslim osebam, spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica (tuš/wc), kuhinjska niša, klimatska naprava, Sat-Tv, pred hišo nadkrita terasa z vrtnim pohištvom, parkirno mesto. Gre za polovico mobilne hišice.

Mobilna hiška 2-3 BASIC: približno 18 m2 , spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica (tuš/wc), kuhinja, miza s sedežno klopjo, kjer si lahko pripravite otroško ležišče, klimatska naprava, Sat-Tv, pred hišo nadkrita terasa z vrtnim pohištvom, parkirno mesto.

Mobilna hiška 4-5 FAMILY: približno 24 m2 , spalnica z zakonsko posteljo, otroška soba (2 postelji), kopalnica (tuš/wc), kuhinja in miza s kotno sedežno garnituro, kjer si lahko pripravite otroško ležišče, klimatska naprava, Sat-Tv, pred hišo nadkrita terasa z vrtnim pohištvom, parkirno mesto.

Mobilna hiška 4-5 LUX: približno 32 m2 , spalnica z zakonsko posteljo, otroška soba (2 postelji), 2 kopalnici (tuš/wc), kuhinja z mizo in sedežno garnituro, kjer si lahko pripravite otroško ležišče, klimatska naprava, Sat-Tv, pred hišo nadkrita terasa z vrtnim pohištvom, parkirno mesto.

Mobilna hiška 4-5 ADRIA VILLAGE SUPERIOR: približno 36 m2 , hišice z najboljšo lokacijo v kampu, najbližje obali. Spalnica z zakonsko posteljo in svojo kopalnico, soba z dvema ležiščema in kopalnico, kuhinja z dnevno sobo in sedežno garnituro z zložljivo posteljo, klimatska naprava, Sat-Tv, Wi-Fi. Zunaj nadstrešek-markiza, dva udobna počivalnika, prha, žar. Lastno parkirno mesto.

APARTMA 2-4 in 4-6: približno 40 oz. 50 m2 , 50 m od obale, manjši apartma z eno spalnico, večji apartma z dvema spalnicama, vsi so klimatizirani, s Sat-Tv, kuhinjo, dnevno sobo in balkonom in parkiriščem.

Lega: lepo urejen družinski kamp v borovem gozdu med morjem in jezerom Vrana, le 10 minut oddaljen od mesta Pakoštane. Je idealno izhodišče za obisk štirih hrvaških nacionalnih parkov – edinstvenega arhipelaga Kornatov, slapov reke Krke, soteske in hribov Paklenica, svetovno poznane Plitvice ali dveh parkov narave – Telašćice in Vranskega jezera. V bližini se nahajata zgodovinski mesti Zadar in Šibenik, ki obiskovalcem ponujata zanimive poglede na bogato hrvaško kulturno dediščino.

Plaža: betonirana in delno prodnata. Tik ob morju tudi manjši otroški bazen. Za ljubitelje sence je ob plaži urejen del pod borovci, kjer je tudi v najhujši vročini še možno poležavanje. Na plaži so urejeni tuši in manjše otroško igrišče.

Internet: Wi-Fi za doplačilo.

Ponudba kampa: recepcija, restavracija, kava bar, market, kamp savna in masaža.

Šport in zabava: otroško igrišče in bazen, izposoja koles, odboja na pesku, v bližini igrišče za tenis in nogomet. V sezoni animacija za otroke in skupni prostor za igro.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni manjši (doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda jo zapustite do 9. ure.

Krajši opis

Idealen za vaš počitek v senci borovcev

Kamp Kozarica leži v gozdu, neposredno ob morski obali. Do centra Pakoštanov je manj kot 10 minut prijetnega sprehoda ob obali. Od leta 2013 dalje ja Kozarica s kategorizacijo 4 zvezdic uvrščena v prvo ligo najboljših hrvaških kampov . Kamp Kozarica – idealen za vaš počitek v senci borovcev.

Kozarica ponuja: parcele B in C z elektriko in parcele A z vodo in kanalizacijo, super market, cafe bar ob obali, restavracijo z lokalnimi specialitetatmi, internet cafe, camping wellness, eno večje in več majših otroških igrišč, Dalmatinski hortikulturni vrt, športna igrišča (ping-pong, košarka, balinanje, odbojka na mivki, vaterpolo). V neposredni bližini lahko najamete surfe, katamarane, igrate tenis ali se vpišete v potapljaški tečaj.Pakoštane se nahajajo med dvemi zgodovinskimi mesti – Zadrom in Šibenikom.

Odlikuje jih posebena lega med morsko obalo in obalo jezera Vrana (ornitološki rezervat). Na voljo je vrsta kolesarskih poti, med drugim tudi okoli jezera Vrana.

Pakoštane so idelano izhodišče za obisk štirih hrvaških nacionalnih parkov – edinstvenega arhipelaga Kornatov (20 km), slapov reke Krke (47 km) , soteske in hribov Paklenica, svetovno poznane Plitvice (165 km) ali dveh parkov narave – Telašćice (30 km) in Vranskega jezera (1 km). V bližini se nahajata zgodovinski mesti Zadar (36 km) in Šibenik (41 km), ki obiskovalcem ponujata zanimive poglede na bogato hrvaško kulturno dediščino. Zadar slovi tudi po izvirnih v svetu nagrajenih morskih orglah, ki ponujajo obiskovalcem čisto posebno akustično doživetje.

Pokličite oz. pišite za svežo ponudbo

Pošljite povpraševanje

Pišite nam in poslali vam bomo podroben opis ponudbe.

Destinacija
Velikost pisave