1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Otok Lošinj, Čikat – Mobilne hišice kamp Čikat 4*

(0 Ocena)
Otok Lošinj, Čikat - Mobilne hišice kamp Čikat 4*
Otok Lošinj, Čikat - Mobilne hišice kamp Čikat 4*
5. decembra, 2023

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

127
Primerno za osebe s posebnimi potrebami
Družine z otroki
Cena
Za podroben izračun cene nas lahko kontaktirate na email naslov info@premiki.com.

Prikolica CT 4-5 Comfort, model 2+: približno 12 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga s pogradom), kuhinjska niša, dnevno bivalni prostor (brez televizije) z možnostjo dodatnega ležišča, hladilnik v prikolici ali v predelu baldahina, kopalnica z umivalnikom (brez tuša in WC-ja), klimatska naprava. Skupne kopalnice so na voljo v sklopu kampa. Baldahin z garnituro (miza, 5 stolov in senčnik), velikost približno 11 m2. Baldahin z garnituro (miza, 5 stolov in senčnik), velikost približno 11 m2. Prikolica je primerna za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let.

Mobilna hišica 4-6 Standard, tip A: približno 24 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša z dnevnim prostorom. Možnost dveh dodatnih raztegljivih ležišč. Sat-TV, tuš/WC, hladilnik, klima, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

Mobilna hišica 4-6 Luxury, tip D: približno 33 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, hladilnik, dnevni prostor z možnostjo  raztegljivih ležišč za do 2 osebi, Sat-TV, kopalnica s tušem/WC, sušilec za lase, klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.  Mobilna hiška je primerna tudi za invalidne osebe oz. za gibalno ovirane osebe.

Mobilna hišica MH 6 Luxury, tip I: približno 33 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo, dve spalnici z ločenimi ležišči), kuhinjska niša z dnevnim prostorom. Sat-TV, tuš, ločen WC, hladilnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, klima, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 6 odraslih oseb.

Mobilna hišica 4-6 Luxury, tip N: približno 34 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo (160x200cm), ena z ločenimi ležišči), kuhinjska niša, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj, hladilnik, odprt dnevni prostor, Sat-TV, tuš, ločen WC, klimatska naprava, nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.

Lega: kamp Čikat je prava izbira za tiste, ki želijo istočasno prijetno namestitev, veliko sonca, počitek v senci in kopanje v čistem morju. Kamp Čikat je bil v preteklih letih nagrajen za najboljši hrvaški kamp v kategoriji velikih kampov.

Plaža: kamnita in prodnata v zalivih.

Bazen: Aquapark Čikat s svežo morsko vodo se razteza na 6300 m2: pol olimpijski plavalni bazen, rekreacijski bazen, tobogani, vodne atrakcije za otroke, pokrit in zunanji fitnes.

Internet: Wi-Fi brezplačno.

Ponudba v kampu: restavracija, supermarket, bar na plaži, bankomat, aquapark s tobogani, družinski park »Pepe« z igrali,  fitnes center, namizni tenis, igrišče za odbojko na mivki, možnost izposoje koles, čolnov.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni. Del plaže (opremljen s tuši) je namenjen za pse.

Prihod/odhod: na dan prihoda se lahko nastanite po 16. uri, na dan odhoda jo zapustite do 10. ure.

Krajši opis

Kamp za popolne družinske počitnice v prekrasnem zalivu med stoletnimi borovci, katerih senca ponekod sega do plaže.

Kamp Čikat je prava izbira za tiste, ki želijo istočasno prijetno namestitev, veliko sonca, počitek v senci in kopanje v čistem morju. Kamp Čikat je bil v preteklih letih nagrajen za najboljši hrvaški kamp v kategoriji velikih kampov.

 

Pošljite povpraševanje

Pišite nam in poslali vam bomo podroben opis ponudbe.

Destinacija