1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Italija, Cavallino – Mobilne hišice Village Cavallino 4*

(0 Ocena)
Italija, Cavallino - Mobilne hišice Village Cavallino 4*
Italija, Cavallino - Mobilne hišice Village Cavallino 4*
29. novembra, 2023

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

101
Primerno za osebe s posebnimi potrebami
Družine z otroki
Cena
Za podroben izračun cene nas lahko kontaktirate na email naslov info@premiki.com

Nastanitev:

  • Mobilna hišica San Marco MH 4: Približno 22 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa – gazebo s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe.
  • Mobilna hišica Comfort MH 4: Približno 22 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa – gazebo s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe.
  • Mobilna hišica Classic MH 4: Približno 22 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe.
  • Mobilna hišica Blu Romantic MH 4-6: Približno 24 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema ter dodatnim raztegljivim ležiščem), kuhinjska niša, hladilnik, dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC, ločen WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa – gazebo s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 2 otroka do 12 let.
  • Mobilna hišica Lux MH 4-5: Približno 31 m2, dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema, možnost otroške postelje za doplačilo), kuhinjska niša, hladilnik,  dnevni prostor, SAT TV, kopalnica s tušem/WC,  klimatska naprava (doplačilo), zunanja sedežna garnitura s senčnikom. Mobilna hiška je primerna za 4 odrasle osebe in 1 otroka do 12 let.
  • Mobilna hišica Revolution MH 6: Približno 34 m2, tri spalnice (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema ter tretja s pogradom, možnost otroške postelje za doplačilo), kuhinjska niša, hladilnik,  dnevni prostor, SAT TV, dve kopalnici s tušem/WC, klimatska naprava (doplačilo), nadkrita terasa s sedežno garnituro. Mobilna hiška je primerna za 6 odraslih oseb.

Lega: Benečija, ob obali Cavallino-Treporti, ki se razteza 15 km vzdolž Jadranskega morja. Med mestecema Lido di Jesolo in Punta Sabbioni. Benetke so oddaljene približno 17 km.

Plaža: kamp se nahaja neposredno ob dolgi peščeni plaži Cavallino. Senčniki in ležalniki na plaži za doplačilo. Plaža je primerna tudi za gibalno ovirane osebe.

Bazeni: vodni park (vstop za goste brezplačno) z zunanjimi bazeni za odrasle, otroški bazen ter bazen s toboganom, whirpool-om (za osebe nad 16. let), prostor za sprostitev s senčniki in ležalniki v vodi. Senčniki in ležalniki ob bazenu za doplačilo. Obvezna uporaba plavalnih kap.

Internet: Wi-Fi za doplačilo.

Storitev: najem. Možnost doplačila za nočitev z zajtrkom, polpenziona ali polnega penziona. Možnost brezglutenske prehrane (po predhodni najavi).

Ponudba kampa: recepcija, restavracija s tradicionalno beneško in italijansko kuhinjo, picerija, restavracija za penzionske goste, odlična sladolednica s številnimi vrstami sladoleda, panorama lounge bar s teraso in razgledom na vodni park, ob večerih glasba v živo, supermarket trgovina.

Animacija: otroška animacija na plaži, novo nadkrito otroško igrišče „Fun Park Cvallino“, kjer se bodo zabavali z igrami z žogo, plezali, skakali ali pa celo narisali kakšno risbico. Možnost varstva otrok. Animacija in varstvo otrok je v italijanskem oz. angleškem jeziku. V sezoni je na voljo dnevna in večerja animacija za celotno družino.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (manjši, v MH Comfort, Lux in Blu Romantic za doplačilo).

Prihod/odhod: na dan prihoda se v mobilno hiško nastanite med 17. in 22. uro, na dan odhoda jo zapustite med 7. in 9. uro.

Krajši opis

Priljubljena družinska destinacija z odlično lokacijo ob dolgi peščeni plaži.

 

Pošljite povpraševanje

Pišite nam in poslali vam bomo podroben opis ponudbe.

Destinacija