sl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
sl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

NoviceZakaj potovati s Premiki?

Zadovoljni kupci

Prejemnik certifikatov

Varen nakup

14.12.2018

Novice

V začetku decembra smo uspešno izpeljali prvo izobraževanje Turistično vodenje oseb s posebnimi potrebami, kjer smo predstavili Priročnik za vodenje oseb s posebnimi potrebami, ki je nastal znotraj mednarodnega projekta Elevator. Predavanje je bilo del četrtega modula usposabljanja za interpretacijo naravne in kulturne dediščine ter trajnostnega razvoja, ki ga organizira Center za trajnostni razvoj podeželja Kranj, kot del projekta LENA, ki se izvaja v okviru EU programa Interreg za Podonavje.

Organizatorjem se lepo zahvaljujemo za povabilo in izjemno gostoljubje.

Več o dogodku si lahko preberete tu:

07.12.2018

Novice

Premiki smo se udeležili dogodka Listine Raznolikosti in se s slavnostnim podpisom zavezali k nadaljnjemu uresničevanju načel raznolikosti pri našem delu.

Čestitke organizatorjem za zelo lepo izpeljan dogodek!

Več o dogodku si lahko preberete tu:

6.8.2018

Novice

V zavodu Premiki smo v okviru mednarodnega projekta ELEVATOR in v sodelovanju s partnerji Kazuist, Tandem in Enat ustvarili poleg poročila in vodiča po dostopnem turizmu tudi Priročnik za turistično vodenje oseb s posebnimi potrebami. Priročnik je v prvi vrsti namenjen turističnim vodnikom, primeren pa je tudi za vse ostale turistične delavce, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami s posebnimi potrebami.

Dokumente, ki smo jih ustvarili so na voljo na spodnjih povezavah.

21.06.2018

Novice

V zavodu Premiki smo se 18. junija 2018 udeležili zaključne konference projekta Elevator v Ostravi. Na njem smo predstavili delovanje zavoda in primere dobrih praks dostopnosti v Mestni občini Ljubljana.     
 
Več o dogodku si lahko preberete tu:
09.05.2018

Novice

Z velikim navdušenjem sporočamo, da je na voljo priročnik o izrazih v dostopnem turizmu, ki ga je v 35 jezikih izdala svetovno priznana založniška hiša Lonely Planet. Zelo smo veseli, da smo lahko sodelovali pri tako pomembnem projektu, saj smo s tem priročnikom še korak bližje k razumevanju dostopnega turizma. Primeren je za vse strokovne delavce v turizmu, predvsem pa za tiste, ki delajo direktno s strankami in se vsakodnevno srečujejo z dostopnostjo in ponudbo prilagojeno za osebe s posebnimi potrebami. Primeren je tudi za osebe s posebnimi potrebami na potovanju, saj tako lažje izrazijo svoje potrebe.

Priročnik je brezplačen in ga lahko najdete na spletni povezavi: 

Zakaj postati član Premikov

S članstvom se naročite na aktualne novice in pridobite morebitni dodatni popust na obstoječo ponudbo.

Zgodbe uporabnikov naših storitev

V letošnjem letu smo dvakrat potovali s turistično agencijo Premiki. Izkušnje so zelo pozitivne. V agenciji so vsi zelo prijazni. Pri organizaciji potovanja so upoštevali vse moje kriterije. Potovanji sta bili cenovno ugodni, potekali sta tekoče, brez zapletov. Tudi v bodoče bom potovala z agencijo Premiki. Priporočam!

Karmen Kopušar, tolmačka znakovnega jezika

Agencija Premiki vedno išče rešitve in najde najboljše opcije za naročnika. Je zanesljiva, preverja vse opcije in se trudi izpolniti pričakovanja naročnika. Vedno se lahko 100% zanesemo, da bo potekalo vse brez težav saj ima agencija vedno pripravljenih več opcij, med katerimi se lahko izbira glede na potrebe naročnika. Komunikacija s strani zaposlenih je vedno zanesljiva in zaupanja vredna. Odkar poslujemo s Premiki, imamo najboljše rešitve za naša službena in tudi privat potovanja zato jo priporočmo vsem, ki ne utegnete iskati najbolj ugodnih in varnih potovanj po Evropi in svetu!

Dr. Marinka Vovk, direktorica Center ponovne uporabe d.o.o.

Agencija Premiki nam je junija letos pomagala pri organizaciji potovanja 12 osnovnošolcev in 2 mentoric v Malezijo na tekmovanje World Scholar’s Cup. Poskrbeli so za najugodnejše letalske karte ter nam poiskali primerno nastanitev. Njihovo delo je bilo zelo strokovno, prisluhnili so našim željam in vse korektno izpeljali.

Saša Bedene, Osnovna šola Trebnje

Z agencijo sodelujem četrto leto. Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo in tudi vsemi aranžmaji. Delo je profesionalno opravljeno, zato bi agencijo priporočila tudi drugim.

Petra Vaš, Osnovna šola Brežice

V Zavodu ODTIZ že nekaj let koristimo storitve potovalne agencije Premiki. Kot uporabniki in uporabnice invalidskih vozičkov zelo dobro vemo na kakšne težave naleti posameznik, ko želi potovati z invalidskim vozičkom: neskončno dopisovanje z letalskimi ponudniki in letališči, pošiljanje raznih potrdil, certifikatov, podatkov, iskanje dostopne nastanitve in še veliko več. Vse to zahteva veliko energije in časa. Sedaj pa že nekaj let vse te dolge procedure za nas opravljajo Premiki. Z njihovimi storitvami smo imeli do sedaj le dobre izkušnje. Po potovanju vedno preverijo, če je šlo vse po načrtih, kar nam daje le še dodatno potrditev, da smo z njimi resnično v dobrih rokah. In po vseh teh letih niti ne pomislimo več, da ne bi letalske karte kupili preko njih.
Premiki, hvala vam, da smo z vašo pomočjo vedno na cilju, brez skrbi, stresa in komplikacij.

Marja Koren, Zavod Odtiz

S Premiki sem potovala že večkrat in imam samo pozitivne izkušnje.

Kamorkoli smo šli z njimi smo bili z vsem zadovoljni.

Skratka, ponudba Premikov je bila vedno – vse na enem mestu.

Urška Uranič, računovodske storitve Ura-nič
premiki.si

Dostopnost

Ustvarjamo dostopno ponudbo, namenjeno ljudem s posebnimi potrebami, od katere imajo korist prav vsi.

Socialna podjetja

Ves zaslužek vlagamo v razvoj lokalnega in trajnostno naravnanega dostopnega turizma. Z vsakim nakupom v naši agenciji k temu pripomorete tudi vi.

Razvojni projekti

S sodelovanjem pri evropskih razvojnih projektih smo si na področju dostopnega turizma si pridobili veliko izkušenj, ki jih uporabljamo pri pripravi naše ponudbe.

Zadnji izleti

Čokoladnica Zotter in grad Riegersburg – 1 dan

Veličastni narodni parki Brioni – 1 dan

Salzburg – Mozartovo mesto – 1 dan

Rogaška Slatina – 1 dan

Imate vprašanje?

Pokličite nas in vprašajte kar vas zanima. Za vaše odgovore bo poskrbela ekipa strokovnjakov s področja turizma.

+38630641440

rezervacije@premiki.com

Velikost pisave