ensl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
ensl 1.820.3345.33 Contact@TravelTourWP.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

NoviceZakaj potovati s Premiki?

Zadovoljni kupci

Prejemnik certifikatov

Varen nakup

6.8.2018

Novice

V zavodu Premiki smo v okviru mednarodnega projekta ELEVATOR in v sodelovanju s partnerji Kazuist, Tandem in Enat ustvarili poleg poročila in vodiča po dostopnem turizmu tudi Priročnik za turistično vodenje oseb s posebnimi potrebami. Priročnik je v prvi vrsti namenjen turističnim vodnikom, primeren pa je tudi za vse ostale turistične delavce, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami s posebnimi potrebami.

Dokumente, ki smo jih ustvarili so na voljo na spodnjih povezavah.

21.06.2018

Novice

V zavodu Premiki smo se 18. junija 2018 udeležili zaključne konference projekta Elevator v Ostravi. Na njem smo predstavili delovanje zavoda in primere dobrih praks dostopnosti v Mestni občini Ljubljana.     
 
Več o dogodku si lahko preberete tu:
09.05.2018

Novice

Z velikim navdušenjem sporočamo, da je na voljo priročnik o izrazih v dostopnem turizmu, ki ga je v 35 jezikih izdala svetovno priznana založniška hiša Lonely Planet. Zelo smo veseli, da smo lahko sodelovali pri tako pomembnem projektu, saj smo s tem priročnikom še korak bližje k razumevanju dostopnega turizma. Primeren je za vse strokovne delavce v turizmu, predvsem pa za tiste, ki delajo direktno s strankami in se vsakodnevno srečujejo z dostopnostjo in ponudbo prilagojeno za osebe s posebnimi potrebami. Primeren je tudi za osebe s posebnimi potrebami na potovanju, saj tako lažje izrazijo svoje potrebe.

Priročnik je brezplačen in ga lahko najdete na spletni povezavi: 

Zakaj postati član Premikov

S članstvom se naročite na aktualne novice in pridobite morebitni dodatni popust na obstoječo ponudbo.

Zgodbe uporabnikov naših storitev

V letošnjem letu smo dvakrat potovali s turistično agencijo Premiki. Izkušnje so zelo pozitivne. V agenciji so vsi zelo prijazni. Pri organizaciji potovanja so upoštevali vse moje kriterije. Potovanji sta bili cenovno ugodni, potekali sta tekoče, brez zapletov. Tudi v bodoče bom potovala z agencijo Premiki. Priporočam!

Karmen Kopušar, tolmačka znakovnega jezika

Agencija Premiki vedno išče rešitve in najde najboljše opcije za naročnika. Je zanesljiva, preverja vse opcije in se trudi izpolniti pričakovanja naročnika. Vedno se lahko 100% zanesemo, da bo potekalo vse brez težav saj ima agencija vedno pripravljenih več opcij, med katerimi se lahko izbira glede na potrebe naročnika. Komunikacija s strani zaposlenih je vedno zanesljiva in zaupanja vredna. Odkar poslujemo s Premiki, imamo najboljše rešitve za naša službena in tudi privat potovanja zato jo priporočmo vsem, ki ne utegnete iskati najbolj ugodnih in varnih potovanj po Evropi in svetu!

Dr. Marinka Vovk, direktorica Center ponovne uporabe d.o.o.

Od rezervacije naprej je potekalo vse tako kot mora. Ko bomo naslednjič želeli oditi na potovanje se spet obrnemo na Premiki.com saj smo z odzivnostjo in storilnostjo zelo zadovoljni.

Peter Strmec
premiki.si

Dostopnost

Naša ponudba je namenjena vsem, zato ustvarjamo dostopno ponudbo, ki jo glede na vaše potrebe in želje lahko prilagodimo.

Drubžena odgovornost

Z nakupom v naši turistični agenciji soustvarjate družbeno blaginjo, saj ves zaslužek vlagamo v razvoj dostopnega turizma.

Razvojni projekti

Z sodelovanjem pri evropskih razvojnih projektih smo si na področju dostopnega turizma pridobili veliko izkušenj, katere spretno uporabimo pri pripravi naših ponudb.

Imate vprašanje?

Pokličite nas in vprašajte kar vas zanima. Za vaše odgovore bo poskrbela ekipa strokovnjakov s področja turizma.

+38630641440

rezervacije@premiki.com

Velikost pisave